ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ:ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑ 19ΧΡΟΝΟ-Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΤΕΛ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Α.Ε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ελεύθερος αφέθηκε από τον εισαγγελέα,ο οδηγός των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης,ο οποίος φέρεται να έχει εμπλακεί σε τροχαίο-στο οποίο σημειώθηκαν 6 τραυματισμοί και ένας ένας θανάσιμος τραυματισμός 19χρονου-επί της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης,στο ύψος του Πλαταμώνα,τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το τροχαίο εκτυλίχτηκε όταν το εν λόγω λεωφορείο συγκρούστηκε με 2 άλλα αυτοκίνητα,στα οποία επέβαιναν 6 άτομα: πρόκειται για έναν 44χρονο,μια 42χρονη και μία ανήλικη 8 ετών,επιβάτες του μπλε αυτοκινήτου,οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο της Λάρισας.Στο άλλο Ι.Χ. επέβαιναν οι πιο σοβαρά τραυματίες,αφού πρόκειται για νεαρούς 19ετών,22 και 34ετών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

“Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου μας, το οποίο ενεπλάκη σε Τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ ΜΗΔΈΝ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογραφος, κλπ).

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδωθεί. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαινοντες στα δύο Ι. Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνησουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο